SERVICES

OASE is naast restaurant ook een perfecte locatie om af te huren voor feesten en partijen. 
Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om van jouw feest een geslaagde avond te maken.

Bekijk hier onze diverse services. 

 

High Wine

High Wine

Boek je een High wine bij ons? Dan ontvangt u 3 of 4 kleine gerechten met complementerende wijnen. 3 rondes € 45,50 | 4 rondes € 55 inclusief amuse en ontvangst met bubbels.
Reserveer nu

Babyshower

Babyshower

Ben je op zoek naar een locatie om je vriendin te verrassen met een babyshower? Dan is OASE hiervoor de perfecte locatie. Wij denken graag met je mee om jouw vriendin, zus, vrouw of buurvrouw in het zonnetje te zetten. We denken graag met je mee!
Contact opnemen

Zakelijke meeting

Zakelijke meeting

Wil je een netwerkevent organiseren en zoek je een passende locatie? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Naast dat we een centrale ligging hebben kunnen we ook een op maat gemaakte avond of middag voor je organiseren. Denk aan een verrassingsmenu of juist alleen borrelhapjes. We denken graag met je mee!
Contact opnemen

Vrijgezellenfeest & bruiloft

Vrijgezellenfeest & Bruiloft

OASE is de perfecte locatie om af te huren voor feesten en partijen. Vier je vrijgezellenfeest of bruiloft bij ons. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan en denken graag met je mee om van jouw feest een geslaagde avond te maken!
Contact opnemen

Kerst & Nieuwjaarsborrel

Kerst & Nieuwjaarsborrel

Een perfect moment om samen met je medewerkers het jaar af te sluiten en te proosten op een nieuw succesvol jaar samen! Ons restaurant biedt de perfecte locatie. We denken graag met je mee om er een geslaagde middag of avond van te maken!
Contact opnemen

Verjaardag

Verjaardag

Wil je jouw verjaardag vieren en even ‘ontzorgt’ worden op deze speciale dag? Wij bieden verschillende mogelijkheden om jouw verjaardag goed te vieren! Naast een verrassingsmenu kunnen we ook een DJ regelen.
Contact opnemen