COCKTAILS

Seizoen

Onze menukaart beweegt met het seizoen mee, we maken gebruik van wat de natuur en wat voornamelijk Nederland ons te bieden heeft.

De nieuwe wereld

Hoe je het ook went of keert de wereld waar in we nu leven is aan verandering toe, in de moderne gastronomie vinden wij het dan ook belangrijk om duurzaam te werken en een balans te vinden bij het gebruik van dierlijke en natuurlijke producten.

Exclusief & Lokaal

De basis van OASE is puur en eerlijk eten, zo komen onze producten vrijwel direct van de bron. Daarom werken we samen met vele regionale leveranciers: de boer, de tuinder, de wijnleverancier, de veehouder, de kaasmaker, de visser, bakker enz.

Enkele voorbeelden hiervan zijn;

Jamoneria by Rick uit Breda. Die haalt zijn exclusieve hammen rechtstreeks uit Spanje en kent de boeren zelf zodat dierenwelzijn en kwaliteit in acht genomen worden.

Echt brood uit Breda die net als vroeger vers zuurdesem brood bereidt met 100% natuurlijke ingrediënten.

Het kaasatelier uit Oud-Gastel. Opgericht door gepassioneerde kaasliefhebbers en ervaren horeca professionals.

De verse verleiding uit Oudenbosch. Die hun groenten en fruit rechtstreeks van de lokale boer haalt.

Vishandel schot uit Tholen. kwaliteitsleverancier van vis en zijn ASC- en MSC-gecertificeerd.